dk-flag​  uk-flag

Vi giver en gratis overnatning til din bil efter julefrokosten

DOKK1 Parkering er byens nemmeste parkering, og vi vil gerne gøre det endnu nemmere for dig at lade bilen står efter julefrokosten.Derfor giver vi gratis julefrokostparkering fredage og lørdage frem til d. 24. december. På den måde gør vi både vejene sikrere og din julefrokost sjovere.

For når du lader din bil overnatte hos os, skal du hverken bekymre dig om ridser eller indbrud. Og du behøver først hente den igen efter 24 timer – så du har rigelig tid til også at slippe af med tømmermændene, før du skal køre.

Hvordan får du 24 timers gratis julefrokostparkering?

For at få den gratis parkering i DOKK1 skal du ved parkering blot henvende dig til vagten, hvorefter du får en voucher, som kan indløses, når bilen afhentes. Det vil være muligt at afhente en voucher fredage kl. 8-22 og lørdage kl. 14-22. Det anbefales at få en voucher, når du parkerer bilen, så du kan afhente, når det passer dig og og du igen er i stand til at køre. Parkeringen gælder for 24 timer. 

Vilkår

• Vi tilbyder gratis julefrokostparkering, så længe der er kapacitet i anlægget.

• Vi anbefaler altid, at du lader bilen stå, hvis du har drukket.

• De almindelige abonnementsbetingelser er gældende i hele kampagneperioden (fredage og lørdage i december frem til 24. december 2019).

• Der ydes ingen kompensation ved parkering med biler, der ikke passer til anlægget. Se lokal skiltning og følg instrukser for hvilke biler, anlægget kan håndtere (mål, frihøjde mv.)

• Vi forbeholder os retten til at revidere vilkårene for tilbuddet løbende.

DOKK1

Hack Kampmanns Plads 6

8000 Aarhus C

CVR: 10130751

​Hvem er vi?

DOKK1

CVR: ​10130751

Adresse

Hack Kampmanns Plads 6

8000 Aarhus C

Kontakt

Tlf.: 4323 5102

E-mail: dokk1@securitas.dk