dk-flag​  uk-flag

Få BULEBONUS på arbejdspladsen!
​Kører du rundt i Aarhus, så er der en god chance for, at du har oplevet at få ridser, skrammer eller buler på bilen. Den tætte trafik i byen gør det svært at finde parkering, og jagten på en p-plads i de snævre gader øger risikoen for sammenstød med både biler og lygtepæle. Hvilket flere og flere bilister mærker på eget karrosseri.

Nu giver DOKK1 Parkering en trøstende hånd til alle uheldige bilister på de aarhusianske arbejdspladser i form af en “BULEBONUS”. Den består af en gratis parkering i parkeringsanlægget i Aarhus centrum til alle, som kører rundt med en bule - eller som måske selv har været skyld i en skade.​

  • Har du fået en bule i bilen, får du nu 24 timers gratis parkering i byens nemmeste og tryggeste parkeringshus i DOKK1 parkering.
  • Har du en kollega, som har været uheldig at få en bule? Så tip gerne din kollega - send vedkommende et link til denne side.

Alt du skal gøre er:

SMS ”DOKK1B” til 1919 og få 24 timers gratis bulebonus-parkering i DOKK1 Parkering. Når du har modtaget din rabatkode på SMS, skal du først indtaste den i betalingsterminalen, når du afhenter din bil.

Tilbuddet gælder i perioden 13. september til 11. oktober 2021 (begge dage inklusiv).

SMS'en koster alm. SMS-takst. Bemærk du kun kan indløse én rabatkode, og at den kun kan bruges én gang.

Vilkår DOKK1 Parkering

  • Få en rabatkode på 24 timers gratis parkering hele døgnet både hverdage og weekend, så længe der er kapacitet i anlægget. SMS ”DOKK1B” til 1919.
  • Når du har modtaget din rabatkode på SMS, skal du først indtaste den i betalingsterminalen, når du afhenter din bil. Bemærk du kun kan indløse én rabatkode, og at den kun kan bruges én gang.
  • Tilbuddet gælder i perioden 13. september til 11. oktober 2021 (begge dage inklusiv).
  • De almindelige abonnementsbetingelser er gældende i hele kampagneperioden (frem til 11. oktober 2021).
  • Der ydes ingen kompensation ved parkering med biler, der ikke passer til anlægget. Se lokal skiltning og følg instrukser for hvilke biler, anlægget kan håndtere.
  • Vi forbeholder os retten til at revidere vilkårene for tilbuddet løbende.

Vil du parkere i DOKK1 Parkering fremover?

Tegn et månedsabonnement i DOKK1  Parkering. Læs mere her​

​Hvem er vi?

DOKK1

CVR: ​10130751

Adresse

Hack Kampmanns Plads 6

8000 Aarhus C

Kontakt

Tlf.: 4323 5102

E-mail: dokk1@securitas.dk